¨

Gitte Seeberg opstiller i Sjællands Storkreds

Medstifteren af Ny Alliance og nuværende medlem af Europa-Parlamentet, Gitte Seeberg melder sig nu ind i flokken af højtprofilerede politikere, der opstiller til Folketinget i Sjællands Storkreds.

Der kommer til at blive en gevaldig kamp om stemmerne i Sjællands Storkreds ved næste valg.

Mange af sværvægterne har valgt at stille op i kredsen. Blandt andet Pia Kjærsgaard og Anders Fogh Rasmussen opstiller her, og i dag meldte Gitte Seeberg sig så ind i flokken. 

Gitte Seeberg er 46 år, uddannet jurist og har siddet i Europa-Parlamentet de seneste tre år. Tidligere har Gitte Seeberg været mangeårigt medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Hun bor i Holte med sin mand og datter på syv år.

"Jeg er rigtig glad for at få lov til at stille op på Sjælland. Jeg har tidligere været folketingskandidat i det gamle Roskilde Amt og har boet tre år på Stevns, så jeg føler mig godt hjemme i Sjællands Storkreds," siger Gitte Seeberg.

Ny Alliance er i øjeblikket over hele landet i gang med kandidatopstilling. Knap 250 har meldt deres interesse for at stille op for det nystartede parti. Efter planen skal Ny Alliances medlemmer sidst på året afgøre det endelig kandidathold i hver storkreds ved en urafstemning.

Sjællands Storkreds blev oprettet i 2007. Den består af de tidligere amtskredse Storstrøms, Vestsjællands og Roskilde.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App