Fuld gas op mod guldkampen

Nikolaj Larsen kæmper for at komme med i guldkampen til DM i motocross. Søndag hentede han vigtige point på hjemmebane.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var til søndagens DM afdeling pres på Nikolaj Larsen. Efter en 7. plads ved første afdeling af DM, var der på hjemmebane på Nisseringen krav om en topplacering.

- Jeg er 24 point bagefter, så for at jeg skal kunne afgøre det, så skal jeg faktisk vinde de resterende otte heats der er tilbage, siger Nikolaj Larsen.

På grund af en skulderoperation har den forsvarende sølvvinder fået en forfærdelig optakt til denne sæson. I motocross er det altafgørende med så meget træning på cyklen som muligt, men mens konkurrenterne har kunne træne løs, har den stået på pause for Nikolaj Larsen. Men på hjemmebanen var der nogenlunde styr på skulderen igen og det indløste en heatsejr og en anden plads.

- Første heat gik rigtig godt. Jeg tog starten og fik lavet et hul ned til de øvrige og kunne styre ræset derfra. Til andet heat var banen blevet meget mudret og jeg fik ikke ligeså god en start. Jeg prøvede at presse mig forbi Stefan Olsen, der vandt, men det nåede jeg ikke, siger en lettere skuffet Nikolaj Larsen.  

Med det resultat er Nikolaj Larsen nu kravlet op på en samlet 4. plads i DM striden. Men med 3 afdelinger igen skal der flere topplaceringer til for at guldet kommer indenfor rækkevidde.