¨

Frivillige kræfter står i kø for at hjælpe i julen

Foto: TV ØST

I dag blev flere hundrede juleposer pakket af frivillige hænder i Næstved.

De frivillige står nærmest i kø for at hjælpe her i julen.

I dag mødte godt hundrede borgere op i en lagerhal i Næstved for at gøre julepakker klar og faktisk måtte flere gå forgæves i deres forsøg på at give en hånd med.

Der var nemlig ikke nok arbejde til de mange frivillige, som gerne ville hjælpe med at få pakket de 480 julepakker med julemad og godter til dem, der ikke selv har råd til at holde jul.

Det er hjælpeorganisationen Svovlstikkerne i Næstved, der står bag den store indsamling.

-  Jeg bliver helt rørt over at se, hvordan det hele kører og tænke på, hvor stor glæde vi kommer til at sprede, siger formand for organisationen, Christian Dreist.

Julepakkerne skal leveres til både kirker, Frelsens Hær og Røde Kors i Næstved Kommune og vil over de næste par dage så blive givet videre til trængte familier.

-  Jeg er kommet fordi, man kan gøre en forskel og det betyder så meget for andre mennesker, fortæller Britt Stampe, der i dag også havde taget sin 12-årige datter med til en dag i den gode sags tjeneste.

Godt 100 frivillige var mødt op og ifølge arrangørerne måtte de endda lukke ned for de frivillige tilmeldinger.

-  Det er hyggeligt og dejligt, man kan hjælpe dem, der ikke har så mange penge. Man bliver glad, siger Emma Stampe på 12 år.

Du kan læse mere om hjælpeorganisationen Svovlstikkerne her

02:10 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App