Folketingsmedlem støtter børne-ungeformand

John Dyrby Paulsen(SocDem) bakker op om Slagelse-politiker, der vil trække forældre i offentlige ydelser, hvis de ikke kan holde styr på deres børn

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

John Dyrby Paulsen(SocDem), der er valgt til Folketinget i Sjællandskredsen, bakker helhjertet op om formanden for Slagelses børne-ungeudvalg, der vil se på, om forældrene til en gruppe unge, der gang på gang chikanerer brandvæsen og politi, skal trækkes i offentlige ydelser.

- Formålet er at gøre det klart, at det er alvorlig ment, når vi siger, at vi ikke vil finde os i den slags svinestreger fra de unge mere. Der er iværksat rigtig mange tilbud om lektiehjælp, om hjælp og opfølgningen og lige lidt har det hjulpet overfor en hård kerne af unge uromagere, siger John Dyrby Paulsen.

- Meldingerne fra SSP og politi er, at vi overfor nogle få familier i Nordbyen er nødt til at tage skeen i den anden hånd. Derfor er tiden kommet til at undersøge om andre og mere kontante tiltag har større effekt.

- Hvis udvalgsformanden Niels Chr. Nielsen ikke finder det nødvendige lovgrundlag til de ønskede foranstaltninger, vil jeg med glæde tage sagen op i Folketinget og forsøge at sikre, at der skabes flertal for at give mulighed for sådanne tiltag, forsikrer John Dyrby Paulsen.