Folketingskandidat lettet over Foghs udmelding

Der blev ikke udskrevet valg i dag, og det gjorde Louise Elholm glad. Hun stiller op for Venstre i Ringsted og Sorø. Problemet er bare, at hun står til at føde om mindre end to uger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg udtaler mig ikke om et valg, sagde Anders Fogh i dag under regeringens pressemøde. Og dermed stoppede han valgrygterne for i dag.

Højgravide Louise Elholm kan ånde lettet op. Hun stiller op som folketingskandidat for Venstre i Ringsted og Sorø.

- Jeg er lettet. Jeg er selvfølgelig klar til valg, hvis det skulle komme. Jeg har forberedt mig siden, jeg blev folketingskandidat, men omstændighederne er ikke de aller bedste for mig lige nu. Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at bruge tid på mit barn, sagde Louise Elholm efter pressemødet.

Det er første gang Louise Elholm stiller op som folketingskandidat, og hun slår fast, at hvis hun alligevel får afbrudt barslen af et folketingsvalg, vil det ikke sætte ikke en stopper for hendes drøm.

- Jeg tror på, jeg kan gøre en forskel, og jeg mener ikke det skal stå i vejen, at jeg vil have et barn. men samtidig vil jeg selvfølgelig også være en god mor, så jeg vil gøre mit bedste for at håndtere begge dele så godt som muligt, siger hun.