Fodboldformand fik smadret sin bil i hærværk

Anders Kloppenborg, formand for Holbæk Bold- og Idrætsforening, har fået sin bil alvorligt skadet ved groft hærværk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Han frygter, det er en hilsen fra en vred fan af fodboldklubben, som ligger i den tunge ende af 2. division. Det skriver Holbæk Amts Venstreblad.

- Bilen nærmest er totalskadet. De har blandt andet kastet kanonslag ind i den. Politiet er i gang med at efterforske sagen. Er der noget, man tænder af på, så er det kujoneri af den her karakter, siger Anders Kloppenborg, som opdagede hærværket lørdag aften, hvor bilen stod parkeret ved fodboldformandens hjem i den vestlige del af Holbæk.

Han frygter, at det grove hærværk kan være inspireret af det, der for nylig skete mod fodboldspilleren Ulrik Laursen, da han skiftede fra OB til FCK og blev udsat for hærværk.

Anders Kloppenborg mener, at den tendens er ved at brede sig til andre fodboldklubbers fanklubber. 

Et af de andre bestyrelsesmedlemmer i HB&I, Frank Petersen, er tidligere blevet udsat for trusler, som han mener kan være relateret til fodboldkampe med dårlige resultater. Han fik en direkte trussel ved en af forårets kampe, hvor Holbæk tabte pokalkampen mod Viborg.

- Der var en tilskuer, som kørte fingeren hen over halsen og råbte »Jeg ved, hvor du bor«, siger Frank Petersen til Holbæk Amts Venstreblad.