¨

Flere indbrudstyve fanget

Foto: TV ØST

En række indbrudtyve med flere indbrud på samvittigheden blev i går anholdt af Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Torsdag eftermiddag anholdt politiet tre mænd i en bil i Nakskov. I bilen fandt politiet forskellige tyvekoster blandt andet en iPad og en bærbar pc, der begge stammede fra et indbrud i Tappernøje. De tre mænd kom fra Litauen og Letland.

Samtidig gav længere tids efterforskning i går pote, da politiet kunne sigte en 32-årig mand fra Guldborg for hele 15 indbrud. Indbruddene blev begået i Eskilstrup, Guldborg og Nørre-Alslev i perioden fra april til august i år.

Yderligere tre formodede indbrudstyve blev snuppet. De første to - unge mænd på 18 år - blev anholdt omkring klokken 2.00 og sigtet for et indbrud, der blev begået 35 minutter tidligere i en frisørsalon i Nykøbing Falster. Denne begivenhed gav politiets efterforskere mulighed for at sigte dem og en tredje medgerningsmand – også på 18 år – for otte andre indbrud i Rødby, Sakskøbing, Idestrup og Nysted begået i dette efterår.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App