Fik forbrændinger af alternativ ansigtsbehandling

Det gik helt galt da en kvinde fra Kalundborg fik alternativ ansigts-pleje. Nu sidder kvinden tilbage med store plamager i ansigtet og undrer sig over den behandling hun fik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anya Bjerre drømte om ren og smuk hud, da hun betalte flere tusind kroner for en alternativ ansigtsbehandling. Men snart skulle drømmen blive afløst af et sandt mareridt.

- Allerede på andendagen var det hævet og jeg kunne ikke sove, og jeg kunne ikke være nogens steder, fortæller Anya Bjerre.

Det var Kalundborg Alternative Hudpleje, der stod for behandlingen. Anya Bjerre var forberedt på, at det kunne blive rødt og ømt, men da hun to dage efter behandlingen havde fået sår der begyndte at væske, ringede hun til lægen.

- Vagtlægen sagde, at jeg havde anden- eller tredjegradsforbrændinger. Og så blev jeg akut sendt til hudlæge, som kunne se, at jeg også havde fået nogle ætsninger, siger Anya Bjerre.

Indehaveren af Kalundborg Alternative Hudpleje afviser, at der er tale om en fejlbehandling. Hun siger, at Anja Bjerre har brugt en creme der har indeholdt parfume eller andre stoffer, og at det er årsagen til sårene.

- Det er helt hen i vejret. Jeg har købt cremer på hendes klinik i årevis, og jeg bruger slet ikke cremer med parfume, lyder svaret fra Anya Bjerre.

Sagen Anya Bjerre står ikke alene. TV2 Øst har kendskab til mindst et andet tilfælde, hvor en patient har haft voldsomme smerter efter en ansigtsbehandling på samme klinik.

Hos Dansk Kosmetologisk Forening er man rystet over historien fra Kalundborg.

- Efter at have set billederne af kunden er jeg dybt rystet over, at en kosmetolog kan give sådan en behandling. Hvis den kosmetolog havde været medlem af vores forening, så er det helt klart, at vi ville have frataget hende sin autorisation, siger formanden, Diana Sommer.