Fik brækket næsen til træning: Offer undrer sig over bestyrelsen

I august fik Ali Roubei brækket sin næse til fodboldtræning i Sorø af en medspiller, der også er bestyrelsesmedlem. Ali undrer sig over bestyrelsens passivitet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En fodboldtræning i Sorø Freja endte 26. august i år med en brækket næse for Ali Roubeis vedkommende. Gerningsmanden er en af hans medspillere, der også sidder i klubbens bestyrelse, og ifølge Ali Roubei har sagen stort set ikke haft nogen konsekvens.

- Jeg kan oplyse, at gerningsmanden kun er blevet udelukket fra kamp og træning. Han er stadig velkommen til at møde op og se kampe og begå sig på Sorø Frejas græsbane, hvilket betyder, at jeg ikke tør at vise mig på Sorøs baner. Jeg er helt uforstående og chokeret over, hvordan en af mine egne medspillere, der samtidig er bestyrelesmedlem i klubben, kan finde på at slå en af sine egne holdkammerater til en ganske normal træning og uden en egentlig grund til at gøre det, skriver Ali Roubei i en mail til TV ØST.

Han henviser til, at klubben i sine vedtægter har en paragraf, der gør det muligt at ekskludere et medlem, såfremt vedkommende handler til skade for Sorø Freja, eller såfremt vedkommende ikke opfylder sine medlemsforpligtelser, og Ali Roubei undrer sig over, at hans gerningsmand blot er blevet udelukket fra kamp og træning.

Blev kontaktet af bestyrelsen

Sjællandske forsøgte forleden at få en kommentar fra klubbens formand Heidi Degn, men her var svaret, at hun havde huset fuld af håndværkere, og at hun i øvrigt ikke ønskede at kommentere på sagen. I dagens udgave af avisen er bestyrelsen imidlertid nået frem til et fælles svar.

Her står der blandt andet, at Ali Roubei er blevet kontaktet af et af bestyrelsesmedlemmerne oven på hændelsen, og at der blev aftalt et møde mellem den ansvarlige for seniorområdet og Ali Roubei for at tage hånd om situationen, men Ali Roubei har hævdet ikke at have hørt noget fra bestyrelsen.

Bekræfter sanktion

Derudover forsøgte bestyrelsen at arrangere et forsoningsmøde mellem offer og gerningsmand, hvilket gerningsmanden havde sagt ja til, men som Ali Roubei ifølge bestyrelsen ikke på nuværende tidspunkt har ønsket at deltage i. Hans medspiller skulle ifølge bestyrelsen også have forsøgt at ringe til Ali Roubei for at sige undskyld.

Klubben bekræfter, at den har tildelt bestyrelsesmedlemmet en sanktion, der betyder, at han er udelukket fra kamp og træning i en måned, ligesom han har fået en advarsel fra bestyrelsen. Til kritikken om, at gerningsmanden i mellemtiden stadig kommer i klubben som frivillig, siger bestyrelsen, at den tror på det gode i deres medlemmer, og at det kan sammenlignes med en form for samfundstjeneste.

Ali Roubei oplyser, at han har meldt sagen til politiet.