¨

FCK udelukker fodboldbøller efter Næstved-uro

Foto: TV ØST

FC København gennemser tv-optagelser fra lørdagens pokalkamp mod Næstved, hvor hooligans fik kampen afbrudt. De, der bliver genkendt, får livsvarig karantæne.

Fodboldklubben FCK vil nu gennemgå videobånd fra pokalkampen i Næstved, hvor mellem 50 og 100 af klubbens såkaldte tilhængere væltede et sikkerhedshegn og startede et slagsmål med hjemmeholdets tilhængere og kontrollører. En episode, der medførte, at kampen blev afbrudt i flere minutter.

- Hvis vi kan identificere dem, der udøver grov vold, provokerer til ballade eller vælter hegnet, så kører vi vores nul-tolerance-politik: Livsvarig karantæne fra Parken, siger bestyrelsesformanden for Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard til Ekstra Bladet.

Parkens sikkerhedsansvarlige vil udarbejde en liste over ballademagerne, der pr. brev vil få beskeden om, at de ikke længere er ønsket i Parken.

Een af de særligt aktive fans ER i øvrigt blevet genkendt. Ifølge Ekstra Bladet drejer det sig om en 21-årig mand, der for nogle år siden som barnestjerne spillede een af drengene i filmserien Min søsters børn

Se videoer fra skandalekampen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App