¨

Far til trafikdræbt 1-årig nægtes adgang til begravelsen

Foto: TV ØST

Faren til den 1-årige pige, der blev dræbt i en voldsom trafikulykke 29. december, må ikke komme til sin datters begravelse. Pigens mor nægter ham adgang.

En voldsom trafikulykke ved Skibby 29. december sidste år kostede en 1-årig pige fra Holbæk livet. Snart skal hun begraves, men hendes mor ønsker ikke at se faren til begravelsen, skriver B.T.

- Jeg må ikke komme til min datters begravelse. Hendes mor vil ikke fortælle mig, hvor og hvornår det er. Hun har heller ikke givet mig lov til at se hende, efter hun er død, fortæller 21-årige Abdullah Naser til BT.

Kolliderede med bus

Ulykken skete, da bilen med den lille pige, hendes mor og den 19-årige mandlige fører kørte frem mod krydset mellem Skibbyvej og Hovedgaden i Skibby. Her holdt en anden bil, som var ved at svinge til højre.

Den 19-årige mand kunne - formentligt på grund af det glatte føre - ikke nå at bremse. Han valgte derfor at køre venstre om et helleanlæg, men kolliderede i den forbindelse med en bus. Han blev selv dræbt på stedet, og 1-årige Yasmin mistede livet på sygehuset kort tid efter.

Læs også: Etårig pige død efter trafikulykke

Føler sig anklaget for datters død

Hendes mor, der ikke længere er sammen med Abdullah Naser, bekræfter over for avisen, at hun ikke ønsker at se barnets far til begravelsen, fordi han og hans brødre ifølge hende har givet udtryk for, at hun er skyld i datterens død, og at hun burde have passet bedre på hende. Derudover beretter hun på sin Facebook-side om et yderst turbulent forhold mellem de to unge forældre, og at hun med Abdullah Nasers seneste kommentar bare fik nok.

Den 21-årige far har forsøgt at få statsamtet til at hjælpe med en dato og en adresse for begravelsen og blev bedt om at ringe til den lokale kirke, men her var svaret, at de ikke måtte oplyse, hvor begravelsen skulle finde sted.

Kommentarerne i denne artikel er blevet deaktiveret, da vores debat-regler ikke blev overholdt. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App