Far frustreret over smøleri i chikanesag

Ubeskriveligt dårligt, kalder en far det, at anklagemyndigheden stadig ikke har fundet ud af, hvad der skal ske i en en sag om chikane mod hans datter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

9 måneder er der gået, uden at anklagemyndigheden har taget stilling til, hvad der skal ske med en sag mod en 48-årig mand, der er anmeldt for chikane. Det skriver Sjællandske.

Det frustrerer faren til dne kvinde, der har været udsat for mandens chikane, mens han var ansat i Næstved Kommune. Her skal han have ændret i hendes papirer, så hun ikke længere var berettiget til at modtage sygedagpenge, og det fik Næstved Kommune til at fyre ham og anmelde ham til politiet i juni sidste år.

Dømt flere gange

Manden har flere domme for chikane på cv'et. Han er blandt andet dømt for tidligere at have chikaneret samme kvinde og hendes far Erik Petersen, ligesom han ifølge avisen har generet en tidligere arbejdsgiver, og i maj sidste år blev han idømt 8 måneders betinget fængsel for dokumentfalsk mod en anden tidligere arbejdsgiver.

Den dom udløber 1. maj i år, og det gør faren endnu mere frustreret over, at anklagemyndigheden ikke har fået sagen behandlet endnu.

- Det er en skandale. Det er ubeskriveligt for dårligt. Det er uforståeligt, at det kan blive ved. Vi har været udsat for den groveste chikane. Jeg kan ikke forstå, at det skal tage så lang tid, siger Erik Petersen til Sjællandske.

Må prioritere sagerne

Morten Frøbæk, der er senioranklager hos politiet siger, at de i øjeblikket har mange sager om personfarlig kriminalitet, og at sagerne må prioriteres, og andre sager må vige.

Oplysningen om, at den 48-åriges betingede dom fra maj sidste år udløber snart, får ham dog til at sige, at han lige vil se på sagen.