Fange-flugt fra arrest

Tidligere onsdag lykkedes det en indsat at flygte fra arresten i Køge. Politiet mener, at han måske er flygtet i sydlig retning, da han tidligere har boet i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flugten fra arresten skete i forbindelse med en gårdtur klokken 17 i dag. Bob Schæfter Olsen flygtede via et halvtag og videre over muren. Derefter forsvandt han i ukendt retning.

Vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi fortæller til TV2 Øst, at den flygtede tidligere har haft bopæl ved Vordingborg. Derfor er det ikke usansynligt, at han er flygtet i sydlig retning.

Hvis folk ser Bob Schæfter Olsen vil politiet meget gerne høre fra dem. Flere civile og uniformerede enheder og hundepatruljer er sat ind i jagten, men indtil nu uden resultat.

Bob Schæfter Olsen er 26 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, har kort, mellemblondt hår og blå øjne. Han har en keltisk tatovering på venstre underarm. Da han flygtede var han iført en grøn/brun jakke med pelskrave, mørke bukser og sølvfarvet sko.

Politiet understreger, at han ikke betegnes som umiddelbart værende farlig, men folk som ser ham, bør kontakte det lokale politi.