Fængselsstraf for svindel i Den Blå Avis

En 24-årig kvinde fra Slagelse skal i fængsel i 1 år og 3 måneder, fordi hun adskillige gange har svindlet med annoncer om fiktive varer i Den Blå Avis.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 24-årig kvinde og en 25-årig mand – begge fra Slagelse – blev mandag i retten i Næstved dømt for i alt 10 tilfælde af bedrageri på internettet. Kvinden fik en straf på 1 år og 3 måneders fængsel, og hun blev sendt direkte til afsoning. Manden blev idømt 6 måneders fængsel. Han blev løsladt efter dommen, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

De 2 blev i starten af december 2013 anholdt og varetægtsfængslet for 10 tilfælde af bedrageri på internettet. Mandag den 3. februar 2014 var der hovedforhandling i sagen, hvor kvinden nægtede sig skyldig i alle 10 forhold, mens manden erkendte de 9 af forholdene.

Ipads og rejsegavekort

De blev begge fundet skyldige i at have begået 10 forhold af bedrageri i forening på internettet, hvor de solgte iPads, gavekort og billetter via Den Blå Avis. De fik penge for de solgte genstande, men havde hverken evne eller vilje til nogensinde at levere de solgte genstande, så køberne led et tilsvarende tab. Begge de dømte blev derfor også dømt til at betale erstatning.

I begge de udmålte straffe indgik tidligere afgørelser, da de begge er dømt for ligeartet kriminalitet tidligere.