Er du helt forpustet?!

Så skal løbeskoene bindes, for nu er der mulighed for at deltage i et motionsløb sammen med værterne på TV2 Øst. Flere politikere er allerede gået i løbetræn

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

[video:flv:lobespot.flv] 

Det kan være godt, at have et mål, hvis man skal igang med at løbe og gerne vil i bedre form. Hjælpen tilbyder TV2 Øst i en række programmer, hvor Sille Roulund i løbet af marts måned tager løbeskoene på sammen med borgere og kendte i regionen. Og alle kan være med!

Målet er, at kunne gennemføre det TV2 Øst løb, der afholdes i Næstved den 4. maj klokken 10, hvor man kan løbe henholdsvis 5 km, 10 km eller et halvmaraton.

Men en ting er at tale om at løbe, noget andet er at få det gjort.

- Jeg havde i forvejen besluttet, at i løbet af året ville jeg være med i et motionsløb, så det er en god anledning det her løb, siger Tina Eriksen, studievært hos TV2 Øst.

Sammen med flere kollegaer stiller hun op til løbet, og håber at mange borgere i regionen også vil deltage i en hyggelig dag med motion og hygge.

Det koster mellem 150 og 225 kroner at deltage i løbet, og for de penge får man drikkelse og frugt undervejs og en T-shirt og ikke mindst støtter man en god sag. 

- Overskuddet har DGI lovet, at de vil bruge til motion og sport for blandt andre overvægtige børn og unge, og det synes jeg er så godt et formål, at det vil jeg gerne støtte, siger Søren Ørsted Pedersen, studievært hos TV2 Øst.

Både Tina Eriksen og og Søren Ørsted Pedersen og alle de øvrige kollegaer hos TV2 Øst håber, at så mange som muligt vil deltage i løbet.

- Om ikke andet kan folk få den fornøjelse at løbe fra os, siger Søren Ørsted Pedersen med et smil.

En række kendte er inviteret med til løbet. Og fra politisk side er der også opbakning. De konservatives Helge Adam Møller har meldt sig til, og Magnus Heunicke fra Socialdemokraterne har også sagt ja til at deltage.