En løsladt - fire varetægtsfængslet

Den 44-årige kvinde, der i går blev anholdt i drabssagen mod 22-årige Thomas Petersen, er nu løsladt. De fire øvrige anholdte er nu varetægtsfængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kvinden blev sammen med sin 46-årige mand, deres 25-årige søn og 20-årige svigerdatter og sønnens kammerat på 32, sigtet for drabet på den 22-årige Thomas Petersen, der blev fundet død ved sin knallert 7. april.

Men nu er hun altså løsladt, mens de fire andre er varetægtsfængslet.

Offeret, den 22-årige Thomas Krogh Petersen, blev fundet død i en grøft ved Horslunde natten til mandag den 7. april, og i første omgang mente politiet, at han var forulykket på sin knallert. Men da pungen og mobiltelefonen var væk, blev politiets mistanke vakt.

- Vores undersøgelser tyder på, at der har været andre involveret. Sporene derude passer ikke overens med, at der skulle være tale om et færdselsuheld, fortæller vicepolitiinspektør, Søren Ravn.

Ekstra Bladet skriver tirsdag, at den 22-åriges ansigt var smadret til ukendelighed, men det har Søren Ravn ingen kommentarer til.

Efterforskningen førte i går til, at de fem blev anholdt mandag uden for Utterslev ved Horslunde.

Beboerne i området har været utrygge ved situationen siden politiet fik mistanke om, at det var et drab, der havde fundet sted i deres nabolag.

- Det er uhyggeligt, jeg synes det er så ufatteligt, siger Ellis Winther, der er ganbo til den sigtede familie.

Flere af beboerne er dog også lettede over, at sagen tilsyneladende er kommet tættere på en opklaring.