¨

Eftersøgning begynder igen

Foto: TV ØST

Her til morgen begynder politiet igen at lede efter den 44-årige lærer fra Lundby Efterskole, der fortsat savnes efter kæntrings-ulykken på Præstø Fjord i går. Politiet får også i dag assistance af helikoptere fra Søværnets Operative Kommando.

Vagthavende ved politiet i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser lørdag morgen, at flere af de tilskadekomnes tilstand fortsat er kritisk som følge af opholdet i det iskolde vand.

Politiet indstillede i går eftersøgningen kort før klokken 18. På det tidspunkt var det lykkedes at redde 13 elever og en kvindelig lærer i land. Men det var altså ikke lykkedes at finde den 44-årige mandlige lærer, der også var med i den såkaldte dragebåd - nærmest en meget stor kano.

Politiet vil i løbet af i dag forsøge at tale med deltagerne i sejladsen for at fastlægge hændelsesforløbet.

Det var en af de unge efterskoleelever, som med et opkald fra sin mobiltelefon alarmerede myndighederne om ulykken på Præstø Fjord.
Det fortæller lederen af undersøgelsen, vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

De mange tilskadekomne blev overført til flere sygehuse. Seks blev fløjet til Rigshospitalet traumecenter, og en enkelt blev overført til Skejby sygehus.

Den store redningsaktion blev indledt fredag tidligt på eftermiddag, da båden med de 13 elever og to lærere fra Lundby Efterskole kæntrede ude på fjorden - omkring 1,7 km fra Præstø Havn.

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App