Efter flere ugers fald - stigning i antal corona-indlagte i Region Sjælland

Her får du overblikket over, hvor mange personer i Region Sjælland, der er smittede og døde efter udbruddet af covid-19.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter flere uger, hvor antallet af patienter indlagt med corona på et sygehus i Region Sjælland er faldet, er der ifølge de seneste coronatal sket en stigning.

Det viser de nyeste tal fra Statens Serum Institut.

Fra at kun en patient var indlagt 14. juni, hvor de seneste regionale tal blev opgjort, heraf nul i respirator, er der nu tre indlagte, hvoraf en er indlagt i respirator.

Den seneste uge er der ingen med covid-19, der er afgået ved døden i Region Sjælland. Dermed er det samlede antal døde smittet med covid-19 alt i alt 124 her i regionen siden epidemiens udbrud.

Folk står i kø for at blive testet ved Slagelse Sygehus
Læs også
Antallet af smittede bekymrer Lungeforeningen
Folk står i kø for at blive testet ved Slagelse Sygehus
Læs også
Antallet af smittede bekymrer Lungeforeningen

Opgørelsen omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist infektion. Covid-19 er ikke nødvendigvis den egentlige årsag til dødsfaldet.

I alt er 142.123 personer blevet testet for coronavirus i Region Sjælland. Ud af dem er 2.105 testet positive.

To dødsfald på landsplan

På landsplan er indlæggelsestallet tirsdag 18 personer, hvilket er en mere siden tirsdag i sidste uge.

Til gengæld er antallet af personer indlagt med coronavirus på en intensivafdeling faldet til fire personer, og to af dem er så syge, at de har brug for en respirator.

En enkelt person smittet med corona er afgået ved døden siden tirsdag, hvilket betyder, at det samlede dødstal ligger på 611.

Coronavirus
Læs også
Statens Serum Institut udvikler coronavaccine - har vist sig lovende i test på mus
Coronavirus
Læs også
Statens Serum Institut udvikler coronavaccine - har vist sig lovende i test på mus

Samlet er 13.302 registreret smittet med virusset på landsplan, hvilket er en stigning på 40 i løbet af det seneste døgn.

Der er blevet testet yderligere 13.467 personer siden mandag, hvilket bringer det samlede antal testede personer op på 1.032.598. Tallet er dog reelt højere, da der i opgørelsen kun indgår tal for de test, der er kommet svar på.

12.261 personer er meldt raske, hvilket er 10 flere siden mandag.