Dømt efter at filme nøgenbadere: Jeg fortryder ikke video

Henrik Paaske blev torsdag dømt for at lægge video af nøgenbadere på internettet, men han fortyder ikke, at han filmede de nøgne mænd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Henrik Paaske modtog torsdag eftermiddag en dom på 20 dagbøder a 250 kroner for at lægge en video af nøgenbadere på internettet.

Læs også: Sommerhusgæst får dom i nøgenbadersag

Sommeren 2013 var han i sommerhus med sin familie på Enø, da der på stranden var 5 nøgenbadende mænd. Henrik Paaske blev fortørnet over, at de stod nøgne foran hans datter, så han filmede dem og lagde det på YouTube og Webtv.dk.

På trods af at have modtaget en dom, fortryder han ikke at have lavet en video. Han synes, nøgenbaderne krænkede hans datter.

- Man kan åbenbart ikke blufærdighedskrænke en pige på en strand. De stod nøgne på et offentligt sted foran min datter. De kunne lige så godt have stået oppe i en by eller foran en børnehave. Jeg fortryder ikke, at jeg filmede det, siger Henrik Paaske til TV ØST.

- Hvis man på en badestrand kan tillade sig at stå 5 nøgne mænd foran en 11-årig pige, så har jeg noget imod det. Det har jeg en klar holdning til, siger Henrik Paaske.