¨

Disse sko og dette gevær gav gennembrud i drabssag

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 7

Det var den omfattende efterlysning af genstande med forbindelse til drabet på Edin Fakic i Næstved forrige år, der gav et gennembrud i sagen.

Det var tip fra offentligheden, der onsdag førte til et gennembrud i sagen om drabet på 22-årige Edin Fakic i Næstved i december 2013.

Det siger Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Offentligheden blev blandt andet bedt om hjælp til at identificere en udbrændt, sølvfarvet Nissan Pixo, der den 9. december 2013 blev fundet på Topshøjvej sydvest for Sorø. I bilen blev der fundet en maskinpistol, som viste sig at være det våben, Edin Fakic blev dræbt med. Denne bil blev stjålet fra et værksted på Koksvej i Frederikssund 10. oktober 2013.

Blandt efterlysningen var også en ret special Nike sportssko, hvis spor blev fundet i mudderet i nærheden af den afbrændte Nissan. Skoen var at typen Nike Air Max Ltd., og sammen med drabsvåbenet var den med til at skabe et gennembrud i sagen, siger Kim Kliver.

Hvis du også har oplysninger i sagen, så søger politiet stadig hjælp. Folk, der har oplysninger om sagen kan ringe til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på 114 eller direkte til efterforskningen på telefon 41331521 eller 41331522.

Billederne viser:

Sølvgrå Nissan Pixo
Rød Renault Clio
Blå Ford Mondeo stationcar
Nike sportsko
Maskinpistol
Kort over gerningsstederne

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App