DF'er smidt ud af partiet

Dansk Folkepartis hovedbestyrelse har ekskluderet byrådsmedlem Tonny Borgstrøm fra Slagelse med øjeblikkelig virkning efter hans optræden på et møde forleden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tonny Borgstrøm er fortid i Dansk Folkeparti. Det skriver Sjællandske.

Forrige mandag forvandlede han byrådsmødet i Slagelse til en farce, og det har fået partiets hovedbestyrelse til at ekskludere ham med øjeblikkelig virkning.

- Vi har sendt et almindeligt brev den 1. maj til Tonny Borgstrøm, hvori der står, at han er blevet ekskluderet med øjeblikkelig virkning - og det sker selvfølgelig på grund af den utilstedelige opførsel på byrådsmødet den 28. april, siger Poul Lindholm Nielsen, der er partsekretær for Dansk Folkeparti på Christiansborg.

Ville have poster

På det famøse møde angreb Tonny Borgstrøm sin egen gruppeformand Michael Gram og stemte imod sin egen byrådsgruppe, der før ekskluderingen talte 5 medlemmer - heriblandt Henrik Brodersen. Den kontroversielle opførsel skete angiveligt, fordi Borgstrøm var utilfreds med, at han ikke havde fået de politiske poster, han gerne ville have.

- Så kan jeg vende den om og sige, at Henrik (Brodersen - red.) og Michael (Gram - red.) bestemmer, hvem der skal have hvad - selv om vi havde aftalt noget andet. Det er dem, der rager til sig, siger Tonny Borgstrøm til Sjællandske.

Han kalder det beklageligt, at han nu er smidt ud af partiet og i stedet bliver løsgænger i byrådet.