Den koldsindige bankrøver *Se videoen*

Politiet har endnu ikke fået fat i den mand, der i fredags røvede Nordea i Haslev. Derfor offentliggør de nu en video, hvor man ser røveren true personalet i banken. Se hele bankrøveriet her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

[video:flv:080211-bank.flv] 

Det var tilsyneladende en uhyre koldsindig bankrøver, der slentrede ind i Nordeas filial i Jernbanegade i Haslev i fredags.

Overvågningskameraerne viser, hvordan røveren nærmest stillede sig op i køen, og at de andre kunder tilsyneladende ikke var særligt overraskede over at se en hætteklædt mand i banken.

Da røveren endelig nåede frem til skranken, truede han personalet med en pistol - stadig uden at de øvrige kunder tog særlig notits af ham.

Manden fik udleveret 56.000 kroner og 600 Euro. Efter røveriet flygtede bankrøveren fra banken på en hvid eller lysegrå damecykel.

Røveren beskrives som 20-25 år og dansk-talende. Han er 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Under røveriet var han iført en sort pilotjakke af mærket Scott, forvaskede cowboybukser og sorte kondisko af mærket Puma. Og som man kan se på billederne, så havde han trukket en grå strikhætte over hovedet.

Oplysninger til nærmeste politi på 114.