Den falske betjent var en frustreret bilinspektør

En ukendt mand standsede bilist og udgav sig for at være betjent. Det viste sig, at han i stedet var bilinspektør og angiveligt træt af rådden kørsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den ukendte mand, der onsdag aften blev efterlyst for at have udgivet sig for at være fra politiet, viste sig ikke at være så langt væk fra faget alligevel.

Det var nemlig en bilinspektør, der standsede den bilist på Slagelsevej i Næstved, som senere anmeldte episoden til politiet, fordi han fandt episoden lidt for underlig.

Der var da heller ikke tale om en vaskeægte betjent, der tændte for de blå blink i sin Hyundai og stoppede den undrende bilist.

-       Det var en bilinspektør, som var på vej tilbage fra et færdselsuheld, og som har erkendt over for os, at han på det tidspunkt fandt en bilists kørsel så farlig, at han valgte at aktivere sine blå blink, som han for øvrigt har tilladelse til at køre med, fortæller Jørgen Christensen fra lokalpolitiet i Næstved til avisen Sjællandske.

Politiet ser meget alvorligt på sager, hvor personer udgiver sig for at være fra ordensmagten og udsendte derfor en efterlysning onsdag aften, som lød på en mand på 50 år med en stor mave og langt hår.

Bilinspektøren skulle angiveligt have tændt de blå blink i sin bil samt have viftet med et rødt skilt, hvorpå der står ”stands – politiet”.   

Men politiet kom selv i tanke om deres bilinspektør og kunne altså dermed afblæse efterlysningen.

-       Vi har noteret sagen som et mistænkeligt forhold, og jeg vil gerne lige rådføre mig med ham, der gør alting perfekt, før jeg beslutter, hvad der derudover skal ske i sagen, siger Jørgen Christensen til Sjællandske.