¨

Datter taler ud om sin fars sex-misbrug

Foto: TV ØST

Datteren af den 55-årige eks-betjent, som ved retten i Næstved er tiltalt for seksuelle overgreb mod ni drenge, har valgt at fortælle sin historie til TV2 ØST.

Da Christina var barn, var hun glad for sin far. I dag er det en anden sag.

- Nu gider jeg slet ikke se ham, fastslår den 26-årige kvinde.

Hendes 55-årige far, en tidligere betjent, er tiltalt for seksuelle overgreb mod i alt ni drenge. I retten har han erkendt blandt andet at have haft oralsex med en 14-årig.

- Man får en klump i halsen og brækfornemmelser. Jeg går hele tiden med billedet inde i hovedet, at han ligger med en dreng og gør alle mulige ulækre ting, fortæller Christina, hvis efternavn, vi har valgt ikke at skrive, da der er navneforbud i sagen.

Hun har selv valgt at stå frem med sin historie.

- Jeg vil gerne fortælle de familier, det er gået ud over, at vi på ingen måde støtter min far. Vi føler med dem, siger Christina.

Faren er tidligere dømt for seksuelle overgreb mod mindreårige drenge. Det var i 1990, hvor han røg i fængsel i halvandet år. Men Christina har hele tiden troet på hans uskyld i denne sag, ind til hun for et par måneder kiggede på hans computer og fandt de lumre chatbeskeder, faren har sendt til unge drenge.

Christina vil have faren dømt til forvaring og behandling for sin sygdom.

- Jeg tror selv, det vil sætte et slags punktum på det hele. Men det vil aldrig slutte helt. Det bliver aldrig helt det samme igen, forklarer hun.

Der falder dom i sagen i morgen.

02:15 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App