2 løg
8 gulerødder
1 porre
3 st. bladselleri
½ l. hvidvin
½ l. fløde
4 unghanebryster
50 gr. smør
Frisk timian
Start med at ordne grøntsagerne. Løg, gulerødder, porre og bladselleri, skrælles og skylles godt.
Sautér det af i en stor gryde og hæld hvidvinen på. Lad det koge, så væsken reduceres til ca. halvdelen. Tilsæt fløden.
Steg unghanebrysterne af på panden i olie og kom dem herefter ned i gryden. Gem fedtstoffet fra på panden. Lad det simre godt i gryden i 15 - 20 minutter.
Skræl gulerødder og skær dem i passende mundrette stykker. Steg dem af på panden i fedtstoffet fra unghanerne og tilsæt timian og smør. Gulerødderne koges møre i smørret.
Tag unghanerne op og blend saucen med alle grøntsagerne så den bliver fyldig.
Anret gulerødderne i kanten af en dyb tallerken, kom unghanen på og hæld den varme sauce over