Chauffør voldtaget af passager

En kvindelig buschauffør fra Holbæk oplevede i morges et mareridt, da hun blev voldtaget og banket af en passager i sin bus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvindelig buschauffør fra Holbæk blev natten til lørdag voldtaget af en ung passager. Forbrydelsen skete nær Skibby i Nordsjælland, oplyser politiet.

Kvinden, der er 56 år, sad ved rattet i en telebus og samlede på et tidspunkt en 17-årig dreng op, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som fik den telefoniske anmeldelse fra kvinden.

Kvinden blev udsat for hård vold og den 17-årige voldtog hende både  omkring en time både i og udenfor bussen. Hendes kollegaer er i dag meget chorkerede.

 - I de 15 år jeg har været i branchen har jeg aldrig oplevet noget så slemt. Jeg håber aldrig jeg oplever det igen, Chano Tietze, der arbejder med kvinden i Ringsted-firmaet Busserne A/S.

Betjentene sørgede for at få offeret kørt til undersøgelse på et center for voldtægtsofre på Rigshospitalet, mens andre betjente snart efter fandt frem til drengen, der blev anholdt hjemme hos sig selv.

Den 17-årige blev anholdt tidligt i morges. Han bliver nu sigtet for voldtægt, vold af særlig farlig karakter og om vold mod tjenestemand.

I år har der indtil videre været 48 tilfælde af vold og trusler mod danske chauffører, det er mere end i hele 2007.