¨

Brugs kan få 16.000 i gevinst efter tyveri

Hvis Superbrugsen i Nykøbing Sjælland er rigtigt heldig, kan den vinde 16.000 kroner efter den i weekenden var udsat for tyveri af Oddset-kuponer

Politiet har anholdt en 20-årig mand, der søndag stak af fra Brugsen i Nykøbing Sjælland med Oddset-kuponer for 5.000 kroner.

Manden påstår, at der er gevinst for 16.000 kroner på kuponerne, og den gevinst vil i givet fald tilfalde Brugsen.

- Hvis det med gevinsten er rigtigt, så tilfalder pengene os. Det er vores kuponer, han stak af med, siger Claus Lilholm, brugsuddeler i Nykøbings superbrugs, til Holbæk Amts Venstreblad.

Tyveriet skete søndag middag, hvor den spilleglade unge mand meldte sig i butikkens kiosk.

- Han står og udfylder to oddset-kuponer og beder om at få den ene kørt igennem fire gange og den anden kørt igennem seks gange. Det er oddset for 5.000 kroner. Så siger han til den unge kvinde i kiosken, at han lige vil se kuponerne - og så løber han af sted, fortæller Claus Lilholm.

Brugsuddeleren blev tilkaldt umiddelbart efter tyveriet:

 - Jeg ringer til Danske Spil og fortæller, at kuponerne skal annulles. Men det kan Danske Spil ikke, for det kræver, at de har en kupon, siger Claus Lilholm.

Han tvivler på, om der virkelig var gevinst på kuponerne. Og indtil videre må Claus Lilholm væbne sig med tålmodighed. Den 20-årige oddset-spiller har nemlig sagt til politiet, at han har smidt kuponerne væk.

- Men vi er også tilfredse, hvis vi får de 5.000 kroner, vi har ude og svømme her, siger Claus Lilholm. til Holbæk Amts Venstreblad.
 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App