Blotter bliver udvist af landet

Politiet tog tirsdag eftermiddag endnu en blotter på fersk gerning. Han sigtes for at være gerningsmanden bag 9 episoder og bliver samtidig udvist af Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag eftermiddag ved 16.30 tiden blev en mand anholdt for at smide tøjet foran fremmede i Næstved.

Anholdelsen skete, efter at 2 kvinder, uafhængigt af hinanden, ringede og fortalte, at de havde været udsat for, at en mand blottede sig foran dem i Herlufsholmskoven ved Rådmandshaven.

Læs også: Politifolk tog blotter med bukserne nede

Manden, der er 26 år og fra Serbien, sigtes nu for hele 9 tilfælde af blufærdighedskrænkelser.  

- Han har brugt samme fremgangsmåde hver gang, hvilket blandt andet vil sige en stoppet nylonstrømpe som remedie. Derudover går beskrivelsen af ham igen. Han har stået og onaneret mellem træerne, når tilfældige kvinder er kommet forbi, siger Niels Denny Sørensen, leder af lokalpolitiet i Næstved.

Den 26-årige bliver endvidere udvist af landet, da han har opholdt sig ulovligt i Danmark.

Læs også: Endnu en blotter i Næstved

Også taget i akten

Et af de tilfælde, som politiet mener, at manden også står bag, er fra sidste uge, hvor han blottede sig foran 2 kvinder, der gik tur i Herlufsholmskoven. Her smed den 26-årige bukserne for øjnene af dem, men nåede at stikke af.

Læs også: Politiet tror at kendt blotter er på spil igen

8. oktober lykkedes det at anholde en 38-årig mand fra Næstved i samme skov. Efter tip fra borgere om en blotter sendte politiet to kvindelige betjente ud at løbe i skoven i civilt tøj, og det var nok til at lokke blotteren frem. Han kunne derfor anholdes på fersk gerning.

Læs også: Onanerede foran 12-årige piger

14. oktober mente 2 piger på 12 år at have oplevet en mand onanere ved parkeringspladsen ved stationen. Her var der tale om en 24-årig mand, og også han blev anholdt og afhørt. Politiet mente dog efterfølgende, at manden måske bare havde stået og tisset, og at det var det, pigerne havde set.