Bandidos pissede territorie af i Næstved

20-30 Bandidos rockere gik forleden aften en tur gennem Næstved. Angiveligt for at vise, hvem der har magten på rockerområdet i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var formentligt et forsøg på at vise, hvem der sidder på Næstved, da 20-30 Bandidos-rockere forleden gik i flok gennem Jernbanegade i Næstved. Det skriver Sjællandske.

Politiet bekræfter over for avisen, at flokken med rygmærker gik gennem byen, og at de på vejen besøgte en række cafeer.

Episoden fandt formentligt sted, fordi Næstved gennem længere tid har været plaget af forskellige rockeropgør. I sommer sidste år valgte en gruppe at bryde ud af Bandidos og tilkendegav sidenhen deres utilfredshed i et brev, der senere kom på nettet. Det har angiveligt været medvirkende årsag til, at konflikten i løbet af efteråret blev optrappet.

Gået under jorden

Udbrydergruppen Westside Nations klubhus på Præstøvej blev gennem flere uger spærret af af politiet, der var bange for, at huset ville blive angrebet. Det skete ikke. Til gengæld blev en 22-årig mand dræbt i sit hjem på Morsøvej i starten af december - højst sandsynligt fordi, hans bror har tilknytning til Westside Nation.

Ifølge Sjællandske foregik Bandidos' magtdemonstration i ro og mag, idet Westside Nation tilsyneladende er gået under jorden.