Bandidos holdt åbningsfest

De hjemløse rockere i Nykøbing Falster har fundet sig et nyt hus. I går tog politiet imod, da der blev holdt fest.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Både politi og Skat stod klar til at tage imod gæsterne, da Bandidos i aftes holdt en slags åbningsfest i en villa i udkanten af Nykøbing Falster.

- Vi ved, at Bandidos er flyttet ind derude, og at de i går holdt en fest. Vi var ikke inviteret, men vi var med på sidelinjen, siger Tom Stysiek, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet vurderer, at der deltog omkring 50 rockere i festen. Trods mandsopdækningen fra både politi og Skat, afslørede ordensmagten kun en enkelt lovovertrædelse: En nummerplade på en motorcykel var monteret forkert. Tom Stysiek oplyser, at festen ellers forløb ganske roligt.

- Vores opgave i går var at registrere, hvem der kom og sikre, at der ikke opstod problemer, og det gjorde der ikke. Der skete i hvert fald ikke noget, som ikke måtte ske, siger han.

Rockerne forsøgte for nylig at etablere sig i en lejet ejendom i Bangsebro – lige nord for Nykøbing Falster. Men de måtte flytte igen, da udlejeren, Banedanmark, opdagede, hvem der var rykket ind.