Anklaget for forræderi

Den radikale folketingspolitiker Simon-Emil Ammitzbøll anklager nu Magrethe Vestager for forræderi mod partiets principper.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da Margrethe Vestager under valgkampen slækkede på modstanden mod 24-års reglen, var hun ifølge Simon Emil Ammitzbøll skyld i de radikales katastrofevalg, det skriver han i en kronik i Berlingske Tidende i dag.

 - Det var forræderiet mod denne principfasthed, som var en af hovedårsagerne til den voldsomme tilbagegang ved efterårets folketingsvalg. Resultatet var det næststørste mandattab i hele partiets levetid, skriver Simon Emil Ammitzbøll og fortsætter:

 - Men måske var tanken om ministerbiler for lokkende i de dage i november, da principperne for nogen tid blev gemt af vejen, skriver han.

Den regionale folketingspolitiker kritiserer sit eget parti for at vende ryggen til de borgerlige og blindt pege på Socialdemokraterne og Helle Thorning-Schmidt.

Simon Emil Ammitzbøll er ikke hjemme til at diskutere kritikken af De Radikales leder. Han er taget til FNs generalforsamling i New York.

Læs mere:
Mogensen: Derfor kritiserer Simon Emil Ammitzbøll

Læs hele Simon Emil Ammitzbølls kronik på Berlingske.dk