¨

Alle personer reddet ud af brændende bygning

Foto: TV ØST

Politiet oplyser, at den voldsomme brand i Næstved, der spærrede 25 personer inde, er under kontrol, og at samtlige beboere er reddet ud.

Under en time efter, at en voldsom brand brød ud i en etageejendom i Næstved, oplyser politiet, at branden nu er under kontrol. Første melding var, at 25 personer var spærret inde i deres lejligheder i den 3-etagers høje bygning, og at de ikke kunne komme ud på grund af den voldsomme røg i opgangen.

Alle personer er imidlertid reddet nu, oplyser Henrik Karlsen, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Branden brød ud omkring klokken 20.40, og både politi og brandvæsen dukkede op med alt tilgængeligt mandskab. Beboerne i ejendommen stod på altanerne, da redningsfolkene kom, og heldigvis er alle sammen nu i sikkerhed.

11 personer behandlet

1 person er kørt til Næstved Sygehus til tjek for røgforgiftning. Det drejer sig om den 40-årige mand i hvis lejlighed branden opstod. 9 personer er blevet behandlet af ambulancer på stedet, og en ældre kvinde kom til skade under evakueringen og er kørt til Slagelse Sygehus.

Det er endnu uvist, om beboerne kan vende tilbage til deres hjem tirsdag aften. Indtil videre kan de få tag over hovedet på Sydbyskolen, til der er overblik over situationen.

Det er endnu uvist, hvad der har forårsaget branden. Indsatslederen på stedet fortæller, at manden i den lejlighed, hvor branden startede, har oplyst, at han så ild i en dyne.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App