Ældre isoleret

Flere ældre i Lolland Kommune har mistet kørslen til deres aktivitetscentre. De føler sig ensomme og isolerede, og politikerne lover nu at få styr på transporten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

92 årige Julie Nielsen har gennem knap 20 år været fast bruger af Bangs Have Centret i Maribo. Men d. 30. maj fik hun at vide, at hun ikke længere var visiteret til at komme på centret. - Det er meget kedeligt at sidde her alene, man mangler nogen at fortælle de ting man oplever til, siger Julie Nielsen. Julie Nielsen er meget dårligt gående, og har derfor været isoleret i sit hjem. - Jeg savner vennerne oppe på centret. Det er ikke noget ved bare at sidde her uden at få lavet noget, siger Julie Nielsen. I Sundhedsudvalget i Lolland Kommune, vil man nu sørge for at ældre som Julie Nielsen kan komme med bussen igen. 

- Det har aldrig været meningen at kørslen skulle være taget fra hende. Den skal omgående i gang igen, siger Formand i Sundhedsudvalget i Lolland Kommune, Klaus Pedersen (Venstre)

Problemet har ramt mange ældre i kommunen, og Ifølge Klaus Pedersen skyldes det et kommunikationsbrist mellem politikerne og embedsmændene. Embedsmændene har derfor nu for anden gang fået besked på at få en kørselsordning op at stå, og det regner Klaus Pedersen med er nok.