69-årig overfaldet af gruppe af unge

En gruppe unge overfaldt tilsyneladende helt umotiveret en 69-årig mand onsdag aften, da han kom trækkende med sin cykel på Ahlgade i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der var tilsyneladende ikke nogen særlig grund til, at en 69-årig mand onsdag aften blev overfaldet af en gruppe unge på Ahlgade i Holbæk. Her kom han trækkende med sin cykel ved 19.30-tiden, da han og gruppen passerede hinansen på fortovet ved en bank.

Herefter fik han et slag mod hovedet, så han sammen med cyklen faldt omkuld på fortovet, mens han beskyttede sit hoved med hænderne. Gruppen forsvandt i ukendt retning.

Inden han fik sig rejst op, bemærkede den 69-årige, at flere personer gik forbi uden at kontakte ham for at høre, hvad der var sket.

Flere overfladiske sår

Gruppen af unge blev af den 69-årige bekrevet som 4 mænd i alderen 20-25 år og af anden etnisk oprindelse end dansk. De 2 i gruppen, der sagde noget, talte dansk uden accent.

Den 69-årige pådrog sig flere, overfladiske sår på højre kind som følge af overfaldet, og politiet efterforsker nu sagen for at få identificeret gruppen af unge.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra vidner, der kan give oplysninger om gruppen af unge, og politiet ønsker tillige at komme i kontakt med personer, der passerede offeret på gerningstidspunktet for at afhøre dem som vidner til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.