¨

63-årig kørt over i arbejdsulykke

Foto: TV ØST

En 63-årig mand blev kørt over af en jordtransporter ved en byggeplads i Holbæk. Han blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopter.

Ulykken skete kort før klokken ni fredag morgen. Den 63-årige arbejdede ved Ladegårdsparken i Holbæk, hvor man er ved at anlægge et grønt område.

Den 63-årige var ved at transportere jord på byggepladsen i en såkaldt "dumper". Den parkerer han på et tidspunkt på toppen af en ujævn høj i terrænet. Men da han er ved at forlade stedet, ser han at dumperen er ved at køre ned af højen.

- Den 63-årige spurter efter dumperen og idet han vil kravle op i den, mister han fodfæstet og ender under køretøjet, forklarer Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Det er især den 63-åriges ben, der kommer i klemme under det ni tons tunge køretøj. Ambulanceredderne vurderer, at hans skader er så slemme, at han skal til behandling på Rigshospitalet. Han bliver fløjet dertil med lægehelikopter. Den 63-årige skulle dog efter omstændighederne have det godt.

- Meldingen er, at den 63-årige selv kunne ringe til sin kone og fortælle, hvad der var sket. Så hans tilstand er ikke kritisk, siger Martin Bjerregaard.

Patrick Hansen, Holbæk, har oploadet videoen nedenfor via www.tveast.dk/sendvideo:

01:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App