61-årig kvinde forsvundet i Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 61-årige Majvy Ann-Marie Langholz, der søndag den 20. april er gået fra psykiatrisk afdeling på Holbæk Sygehus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 61-årige kvinde er tvangsindlagt på hospitalet grundet depressioner og skizofreni. Kvinden kan ikke klare sig selv, og det er vigtigt, at hun kommer retur til hospitalet af behandlingsmæssige årsager.

Majvy Ann-Marie Langholz blev indlagt fredag den 18. april og familien besøgte hende lørdag den 19. april, hvor hendes tilstand tilsyneladende var forværret.

Familien og politiet har haft kontakt til de steder, hvor det må antages, at den efterlyste kunne finde på at søge hen, hvilket er adresser i Slagelse, Skælskør og Amager.

Kvinden beskrives som:

Kvinde, 61 år, gråhåret med røde striber, blå øjne, iført rød nederdel, lyserød striktrøje, lyserøde flade sko, kort olivengrøn frakke og blågrønne briller. Hun medbringer en brun lædertaske (typisk båret under den ene arm), hvis ene strop er i stykker. Hun bærer en sølvring med to "pukler" på højre hånd samt et tyndt guldarmbånd med led på venstre håndled.

Det er vigtigt, at den efterlyste kommer under behandling igen, da hendes tilstand vil blive væsentlig forværret, hvis hun ikke tager sin medicin.

Midt- og Vestsjællands Politi hører meget gerne fra borgere, der har set den pgl. kvinde. Ring til politiet på tlf. 114.