4 på sygehuset efter brand i båd

Mandag aften udbrød der brand i en bugserbåd i Kalundborg Fjord. 4 besætningsmedlemmer blev efterfølgende kørt på sygehuset til kontrol for røgforgiftning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 ud af 5 besætningsmedlemmer måtte mandag aften en tur på sygehuset, efter at der udbrød brand på den båd, de arbejdede på.

Omkring klokken 21 fik politiet en melding om, at der var ild i bugserbåden Svitzer Frigga på Kalundborg Fjord. Båden blev slæbt ind til kajen, og røgdykkere gik ombord, men det viste sig, at besætningen selv havde fået slukket ilden.

Kørt til tjek

Årsagen til branden er formentligt, at der er blevet lækket olie ved motoren, og det er så blevet antændt. Besætningsmedlemmerne gik ned for at undersøge, hvad der var sket, og derfor blev de efterfølgende kørt til tjek for røgforgiftning på henholdsvis Holbæk og Slagelse Sygehus.

Politiet skal nu afhøre besætningen om de nærmere omstændigheder ved brandens opståen, og Den Maritime Havarikommission skal efterfølgende se omstændighederne for at afgøre, om nogen kan drages til ansvar for hændelsen.