4 mænd i bil anholdt for at stikke af fra politiet

Lørdag morgen anholdt politiet 4 mænd, fordi de i bil forsøgte at stikke af fra en patrulje. Mændene have narko på sig og kaldte betjentene knap så pæne ting.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kom til at koste 3 mænd en anholdelse, at deres kammerat lørdag morgen forsøgte at stikke af fra politiet i den bil, de alle 4 sad i.

Klokken 7.49 ville politiet standse bilen i Næstved, fordi det havde fået en anmeldelse om, at føreren kørte spirituskørsel. Vedkommende havde dog ikke umiddelbart lyst til at tale med politiet, så han forsøgte at køre fra betjentene, der dog fik standset bilen i krydset ved Helgesvej og Farimagsvej.

Heroin og ukvemsord

Alle 4 personer blev anholdt for at køre fra politiet. Føreren af bilen var en 24-årig mand fra Næstved, som blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. En af passagererne, en 28-årig mand fra Herlufmagle, blev i forbindelse med anholdelsen visiteret, og politiet fandt 0,2 gram heroin på ham.

Den 28-årige kaldte betjentene for ukvemsord, og så så blev han oveni også sigtet for fornærmelse af polititjenestemand. De 2 øvrige passagerer blev løsladt på stedet, og den 28-årige og den 24-årige blev taget med til Næstved politigård til afhøring og for at få taget blodprøver.