28-årig amok med kølle i jalousi-drama

Tre måneder må en mand fra Karise-egnen i fængsel efter at han gik amok med et baseball-bat og tævede en ven.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg blev hidsig. Meget hidsig. Min kæreste var taget med ham hjem, og det burde ikke ske, forklarede en 28-årig mand fra Karise-egnen, da han i går stod tiltalt for grov vold mod en jævnaldrende kammerat. Det skriver Dagbladet Ringsted.

Den 28-årige tog sit aluminiums baseball-bat under armen og kørte til Faxe Ladeplads, hvor han sigtede efter sin kammerats hoved bag glasruden i fordøren, og den 28-årige ramte plet.

Stærkt blødende gemte kammeraten sig på badeværelse, og den 28-årige blev ved med at hamre på døren med køllen, til den bøjede.

Den sidste handling, nemlig at følge efter kammeraten ind i hjemmet, fandt domsmandsretten skærpende, og gav den 28-årige tre måneders ubetinget fængsel. En enig domsmandsret forklarede dog også manden, at det faktisk var formildende, at kammeraten havde fornærmet den 28-årige groft ved at tage kæresten med sig hjem.

Den 28-årige, der ikke tidligere er straffet for vold, tog imod dommen og sagde kortfattet efterfølgende, at han var tilfreds. - Jeg havde fået at vide på forhånd, at det kunne blive helt op til otte måneder, så det er jeg tilfreds med.