¨

28-årig amok med kølle i jalousi-drama

Foto: TV ØST

Tre måneder må en mand fra Karise-egnen i fængsel efter at han gik amok med et baseball-bat og tævede en ven.

- Jeg blev hidsig. Meget hidsig. Min kæreste var taget med ham hjem, og det burde ikke ske, forklarede en 28-årig mand fra Karise-egnen, da han i går stod tiltalt for grov vold mod en jævnaldrende kammerat. Det skriver Dagbladet Ringsted.

Den 28-årige tog sit aluminiums baseball-bat under armen og kørte til Faxe Ladeplads, hvor han sigtede efter sin kammerats hoved bag glasruden i fordøren, og den 28-årige ramte plet.

Stærkt blødende gemte kammeraten sig på badeværelse, og den 28-årige blev ved med at hamre på døren med køllen, til den bøjede.

Den sidste handling, nemlig at følge efter kammeraten ind i hjemmet, fandt domsmandsretten skærpende, og gav den 28-årige tre måneders ubetinget fængsel. En enig domsmandsret forklarede dog også manden, at det faktisk var formildende, at kammeraten havde fornærmet den 28-årige groft ved at tage kæresten med sig hjem.

Den 28-årige, der ikke tidligere er straffet for vold, tog imod dommen og sagde kortfattet efterfølgende, at han var tilfreds. - Jeg havde fået at vide på forhånd, at det kunne blive helt op til otte måneder, så det er jeg tilfreds med.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App