¨

24-årige storsvindlere varetægtsfængslet

Foto: TV ØST

Et kærestepar fra Slagelse er blevet varetægtsfængslet for igen at storsnyde folk ved at sælge opdigtede varer på Den Blå Avis.

Der er sat en foreløbig stopper for et kærestepars svindelnumre. Tirsdag eftermiddag blev parret varetægtsfængslet frem til 19. december, skriver Sjællandske.

Manden og kvinden, der begge er 24 år, har gennem nogen tid svindlet ved at sætte iPads til 1500 kroner og rejsegavekort til halv pris salg på Den Blå Avis til yderst favorable priser. Køberne fik dog aldrig deres varer, og mandag blev de 2 sælgere så anholdt af politiet klokken 13.22.

Dømt før

Kæresteparret er tidligere dømt for nøjagtig samme form for kriminalitet og fik i henholdsvis januar og juli ubetingede fængselsstraffe, som de dog ikke er nået til at afsone endnu. Det bliver der formentligt lavet om på nu.

- Det var også på grund af de tidligere domme, at vi nu kunne få dem varetægtsfængslet frem til den 19. december. I mellemtiden vil vi så få opbygget beviserne, så de formentlig kan komme direkte i fængsel, siger Peter Compen, leder af lokalpolitiet i Slagelse.

Han advarer i øvrigt generelt mod at slå til på tilbud, som ligger langt under markedsprisen og opfordrer til, at man møder op personligt og får varen udleveret med det samme.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App