11-årig pige blev overfaldet og sparket

En 11-årig pige blev overfaldet, da hun i går aftes forsøgte at hjælpe en dreng, der blev truet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 11-årige var i går aftes ved 21-tiden på vej hjem fra ungdomsskole, da hun så fire drenge true en femte dreng. Hun bad dem lade drengen være, og blev derefter overfaldet af drengene med spark. Hun fik blå mærker på benet og hoften, og halter en smule efter overfaldet.

Politiet har i dag hverken kunne få fat i de fire gerningsmænd eller drengen, der blev truet. Ifølge pigens forklaring blev drengen ellers truet til at aflevere penge til gerningsmændene.

Overfaldt skete på Læsøvej i Næstved, hvor der normalt er en del trafik, og det har formentlig været årsagen til, at overfaldet på pigen forløb over relativt kort tid, mener politiet. Ud over pigens forklaring, har politiet dog ikke meget at gå efter.

- Vi er stadig på bar bund, og vi håber meget på, at der kommer henvendelser, der kan lede os på sporet, siger vicekriminalinspektør Kurt Holm fra politiet i Næstved.

Politiet eftersøger fire drenge eller unge mænd i alderen 15 til 20 år. Den ene beskrives som 165-170 cm. høj og var iført en blå og gul Brøndby-kasket, sorte hiphop-bukser og en sort bluse med hvid skrift på brystet. Der stod muligvis "Nig". Der var blå skrift på ryggen af blusen. Drengen havde to øreringe i venstre øre og en piercing i tungen.

Den anden var 160 cm. høj og havde kort brunt hår med en lys plet i nakken. Han var iført lyseblå trøje og hvide bukser. Den tredje mistænkte havde grå striber i håret. Han var iført hvid hættetrøje og sorte bukser og lilla/blå og hvide sko. Den fjerde var 155-160 cm. høj og iført sort tøj og sorte sko.

Politiet planlægger at aflægge besøg på en del af skolerne i området i håb om at finde de fire gerningsmænd eller folk, der kender til dem.