1 år med swingersex

Vestsjællands største Swingerklub, Swingergaarden, har 1 års fødselsdag i februar. Festen bliver fejret med både rundvisning, kage og gang bang.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I 1 år har folk kunnet kommet til Vestsjælland for at udleve nogle af deres sexfantasier. I denne måned kan Swingergaarden, der ligger mellem Sorø og Slagelse, fejre sin første fødselsdag, og selv om det det været et udfordrende år, er ejerne klar på mere, skriver de i en pressemeddelelse.

Bag klubben står iværksætter Trine Kragh, som selv har været aktiv swinger gennem 15 år under swinger-navnet Lille Sky. Hun var træt af, at sammen med sin swingerpertner og nu forretningspartner Mr. Magic – altid at skulle køre til København for at komme i swingerklub – og derfor skabte Lille Sky og Mr. Magic Swingergaarden.

- Det er en stor del af mit liv at swinge – jeg kan ganske simpelt ikke leve uden. Men der er langt til København – og jeg tror, afstanden fik mange til ikke at give det et forsøg. Derfor har vi bragt swingerlivet til Vestsjælland. Nu kan alle her også afprøve deres fantasier med at swinge, og det er virkelig fantastisk at kunne åbne den verden op for andre mennesker, fortæller Lille Sky, ejer af Swingergaarden.

Sex, krop og sind

Swingergaarden har en spa og wellness-afdeling med blandt andet massage, og boblebad. Det er nemlig vigtigt for Trine Kragh, at klubben også handler om en pleje af krop og sind – ikke kun om sex. De besøgende vælger også helt selv, om de vil tilbringe deres aften med hygge i spaområdet, eller om de har lyst til at have sex.

At skabe en swingerklub var dog ikke helt så nemt, som Lille Sky havde forventet. Det har krævet meget tid og mange kræfter at få det hele til at køre.

- Det har været noget af et slid at få dørene åbnet til Swingergaarden, både juridisk og fysisk. Og det kræver meget at holde stedet i gang. Heldigvis har vi fået masser af hjælp fra engagerede folk og en enorm opbakning fra lokalområdet. Det er virkelig guld værd – og det er med til at sørge for, at vi vil kæmpe for, at Swingergaarden skal være her langt ud i fremtiden, siger Lille Sky.

I dag går det ifølge ejerne godt for Swingergaarden, som har meget nyt i vente i 2014. Den 270 kvadratmeter store klub udvider snart med en førstesal. I første omgang kommer der et stort S/M-rum med alt, hvad dertil hører af kors, bure og andet. Der er også 2 gynger på vej til klubben – og når resten af klubbens rum bliver færdige, vil der i alt være 574 kvadratmeter at boltre sig på.

- Det er rigtig dejligt, at vi har så gode muligheder for at udvide i takt med, at vores medlemmer ønsker sig forskellige ting. På den måde kan vi skabe lige de rammer, som folk gerne vil have og sørge for, at klubben altid følger med tiden og udvikler sig, siger Lille Sky.

Gratis rundvisning

Swingergaardens 1 års fødselsdag bliver markeret med en stor fest lørdag den 8. februar. Dagen begynder med rundvisning fra klokken 11 til 12, hvor man kan komme og se klubben, inden den åbner. Man beholder sit tøj på og kan se en swingerklub, inden der er sex og andre saftige sager på lagnerne.

Lille Sky og Mr. Magic viser rundt i klubben og fortæller lidt om stedet, de enkelte rums funktioner, reglerne for vores sted samt det at være swinger. Der bliver også serveret kaffe, og der er mulighed for at stille alle de spørgsmål, som man nu måtte brænde inde med.

Kage og gang bang

Rundvinsningen er gratis, og folkene bag Swingergaarden hjælper også gerne med lave alle en profil på hjemmesiden.

Gaarden åbner som vanligt klokken 12 og vil være en afslappet lørdag, indtil den store fest går gang klokken 18. Ved aftenens løjer vil der både være dansegulv, dirty drinks, en fræk fødselsdagskage og lidt vådt at skylle det ned med. Og for de aktive swingere byder festen også på et gang bang - gruppesex -  til de, der tilmeldt dette arrangement.