Vågnet fra koma: Offer nægter overfald

Den 30-årige mand, der blev fundet bevidstløs med skader på kroppen, er vågnet fra koma. Han nægter dog, at være blevet overfaldet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 30-årige mand, der mandag aften blev fundet bevidstløs af en motionsløber i et sommerhusområde i Odsherred, er nu vågnet fra koma.

Manden blev fundet med skader på kroppen og politiet kunne derfor ikke udelukke en mistanke om et voldeligt overfald på den 30-årige mand. Men han er nu vågnet fra koma og er blevet afhørt af politiet på Holbæk Sygehus, som fortæller, at manden nægter at være blevet overfaldet.

Hvorfor han så blev fundet bevidstløs og med skader på kroppen skal muligvis søges i andre teorier, fortæller Midt – og Vestsjællands Politi.

-          Han havde nogle fysiske skader ved indbringelse til sygehuset, men ikke noget nævneværdigt og vi kan ikke afvise, at de kan stamme fra, at han kan have taget for meget medicin. Det er en årsag, vi lige nu er ved at undersøge, fortæller kriminalassistent hos lokalpolitiet i Nykøbing Sjælland, Jens Olesen.

Manden blev fundet på Østerlyngvej ved Nykøbing Sjælland mandag aften klokken 21.39.