Tricktyve snød kassedame

Politiet efterlyser nu 2 tricktyve, der forleden havde held til at snyde en kassedame i SuperBrugsen, så de fik 5000 kroner med sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2 tricktyve bliver nu efterlyst af politiet. Fredag snød de en kassedame i SuperBrugsen i Asnæscenteret i Asnæs for 5000 kroner.

- Den ene veksler penge, og den anden holder skansen bagud, så der ikke er kunder, der blander sig. Vi ser flere tilfælde af det her, hvor de får forvirret kasseekspedienten, så de slipper af sted med de penge, de ønsker at veksle sig til, samtidig med at de får dem, som skulle have været vekslet, siger Otto Storm, politikommissær ved lokal politiet i Holbæk.

Kunne været sket for enhvher

Ekspedientens chef siger til TV2 Øst, at hun ikke opdagede tyveriet, og at hun var meget overrasket over at høre, at det var sket.

- Det kunne være sket for den dygtigste medarbejder, og heldigvis har der været god opbakning fra hendes kolleger, der har sagt, at de heller ikke kunne have gjort det anderledes, når de ser overvågsningsbillederne, siger han,

Der er gode overvågningsbilleder fra tyveriet, og politiet håber nu, at en efterlysning kan bringe dem nærmere gerningsmændene.