¨

Søren indsamler varmt tøj til udsatte og hjemløse i en kold tid

03:17

Det er så småt ved at blive koldt derude - og så er det jo om at finde vintertøjet frem. Men hvad nu hvis man ikke har noget og måske ikke engang har RÅD til det. Ja så er der hjælp at hente. Lige nu er en flot gode mennesker i Højby i Odsherred gået i gang med at tømme skabe og skuffer for at ku hjælpe dem der mangler:

Foto: TV ØST

1 af 2

Søren Iversen indsamler, sammen med mere end 500 andre frivillige, varmt vintertøj til udsatte og hjemløse i en kold tid.

Det er ved at blive koldt derude, så det er om at finde vintertøjet frem.

Men hvad nu hvis man ikke har noget varmt tøj eller endda et varmt sted at sove? Ja, så er der hjælp at hente hos en flok frivillige fra Højby, der har ryddet deres skabe og skuffer for at kunne hjælpe.

Søren Iversen fra Højby, der til daglig arbejder i en trælasthandel, har sammen med en stor gruppe Facebookvenner igangsat en indsamling, som skal hjælpe dem der ellers har svært ved at komme gennem vinteren

Der er et behov, og det bliver større og større

Søren Iversen

- Vi er en Facebookgruppe på omkring  500 mennesker, der samler ind til udsatte familier, udsatte og hjemløse. Varmt tøj, sko, alle fornødenheder, siger Søren Iversen.

Behover bliver større 

Sidste år samlede han ind til hjemløse i københavn, men med de seneste beskæringer i kontanthjælp, har han i år valgt at lægge sine kræfter lokalt.

- Der er også mangel på hjælp her, og med de reformer der er lavet kommer det til at gå hårdt ud over mange mennesker. Der er et behov, og det bliver større og større, fortæller Søren Iversen.

Har man lyst til at støtte projektet eller donere noget tøj, kan man kontakte de frivillige på Facebook via dette link.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App