Prikket tema på skole i Nykøbing Sjælland

MIN HVERDAG: I mandags stod det i prikkernes tegn på Nordskolen i Nykøbing Sjælland. Klasserne fra 0. til 4. klasse stod for at en 45 meter lang gang på skolen blev om skabt til et prikket kunstværk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag den 25. januar stod i prikkernes tegn på Nordskolen. Med udgangspunkt og inspiration  i Yayoi Kusamas udstilling på Louisiana blev en 45 meter lang gang omskabt til et prikket kunstværk. Eleverne stansede, klippede og prikkede prikker på vægge, døre, gulve, lofter, køleskabe og møbler.

Opgaven var på forhånd ikke nem at tidsbestemme, men de 4½ time fløj afsted for de 4 klasser i C-sporet (0.c, 1.c, 2.c og 4.c) - 4. klasserne og de voksne nåede ikke at holde pause, de var helt i prikkernes univers.

- Resten af skolen og forældrene var inviteret til fernisering/afsløring af den velbevarede hemmelighed og mange gjorde store øjne. Størstedelen af udstillingen/installationen kan beses indtil fredag - så hvis du ikke nåede Louisiana kan du nå Nordskolen, Billesvej, skriver Anders Lynggaard Krogh i en mail til TV ØST.

Dette skriver Louisiana om Yayoi Kusamas udstilling