¨

Politiet efterlyser vidner efter mistænkeligt dødsfald

Kim Gert Nielsen blev sidst set i live 23. april. Politiet søger vidner, der kan hjælpe dem med at komme til bunds i sagen.

Afdøde Kim Gert Nielsen har nogle mærker på kroppen, som politiet ikke kan forklare. Derfor betegner de dødsfaldet som mystisk.

I mandags blev 53-årige Kim Gert Nielsen fundet død i et vandhul i området ved Grevinge og Plejerup i Odsherred. Ganske tæt ved sit hjem.

Og politiet kan ikke udelukke, at han har været udsat for en forbrydelse.

- Han har nogle skader på kroppen, som vi ikke kan forklare. Og så er det også mystisk, at han blev fundet i et vandhul, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til TV ØST.

Han har nogle skader på kroppen, som vi ikke kan forklare. Og så er det også mystisk, at han blev fundet i et vandhul

Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi

Søger vidner

Derfor arbejder politiet nu på at få klarlagt hans færden op til sin død, og de hører gerne fra vidner, der kan komme med oplysninger i sagen.

- Alle, der kan have været i kontakt med ham, fra han forsvinder 23. april, til han bliver fundet død 1. maj, må gerne henvende sig, siger Martin Bjerregaard. 

Læs også Politiet finder efterlyst mand død: Retsmedicinere undersøger stadig sagen

Kim Gert Nielsen blev sidst set i live, da nogle bekendte kørte ham hjem 23. april. Et par dage senere var han ikke længere til stede på bopælen, og inden ved, hvornår han forlod sit hjem.

Hans pung og mobiltelefon blev fundet i hjemmet, og han skulle tidligere have givet udtryk for, at han ikke længere ønskede at leve mere. 

Læs også Politiet efterlyser stadig 53-årig Kim Gert Nielsen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App