Påsejling skaber store problemer hos Molslinjen: Afgange aflyses hele weekenden

Kunderne kan forvente aflyste færger hele weekenden, efter en af Molslinjens færger i dag ramte en stensætning. Kunderne efterspørger informationer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter en af Molslinjens færger bragede ind i en stensætning ved Sjællands Odde, har flere af firmaets færger været aflyst fredag.

I første omgang lød meldingen, at det drejede sig om fire aflyste afgange: Aarhus til Odden klokken 12:30 og 16:15 og Odden til Aarhus klokken 14:15 og 18:00.

Aflyste afgange lørdag d. 21. oktober

Aflyste afgange søndag d. 22. oktober

Men så nemt skulle kunderne dog ikke slippe. 

Hjemmesiden opdateres ikke

Sent fredag eftermiddag er alle de sejlende afgange forsinket med mellem 55 og 75 minutter. Det er dog ikke noget, kunderne har nemt ved at finde ud af, før de holder forgæves på kajen.

På Molslinjens Facebook-side bliver firmaet bombarderet med henvendelser fra kunder, der ikke kan finde informationer om de færgeafgange, de har billetter til.

Og det er ikke så underligt. For Molslinjens hjemmeside fortæller ikke, om de løbende aflysninger og forsinkelser.

- Vi har lidt kapacitetsproblemer på hjemmesiden, så det kan være derfor, at den ikke er opdateret, fortæller Jesper Maack, der er PR- og kommunikationschef hos Molslinjen. 

Skal lede efter svarene

Man skal derfor frem med luppen for at finde informationer om færgerne. Blandt andet skriver Molslinjen i et svar til en kommentar til et opslag på Facebook, at færgen fra Aarhus til Odden lørdag klokken 12:30 er aflyst. 

Denne afgang figurerer slet ikke på hjemmesiden længere, så det er ikke oplyst, at den er aflyst. 

Men ifølge PR- og kommunikationschefen, skyldes det altså kapacitetsproblemer på hjemmesiden.

Molslinjen svarer en del af de konkrete forespørgsler og henviser derudover til deres kundeservice. Desuden opfordrer de folk til at tage broen i stedet. 

Denne artikel er opdateret
Artiklen er opdateret klokken 17:50 med ny rubrik og faktabokse med de aflyste afgange.