Mols-Linien sender færger til servicetjek

Det er blevet tid til det årlige servicetjek for Mols-Liniens hurtigfærger. Det betyder, at færgerne fra mandag vil sejle efter vinterfartplanen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Juletrafikken er så småt ved at være ovre, og hverdagen banker atter på døren. Mols-Linien sender fra mandag den første af sine tre hurtigfærger til servicetjek. De tre færger vil skiftevis dokkes, så trafikken glider bedst muligt. De forventer at være færdige med at tjekke alle tre færger til marts.

Hvert år er der omkring 2,5 millioner passagerer med de tre færger, der sejler til og fra Jylland.

I serviceperioden vil ruten Odden-Aarhus være uændret, mens sejladsen mellem Odden og Ebeltoft vil være indstillet. Alle der normalt sejler mellem Ebeltoft og Odden henvises til at benytte hurtigfærgen fra Aarhus, der blandt andet tilbyder timedrift i de tidlige morgen- og travle eftermiddagstimer. 

Se fartplanen HER

Flere afgange fra marts

Fra den 7. marts i år, udvider Mols-Linien den højfrekvente periode med tre uger. Det betyder, at der vil være fuldt morgen- og eftermiddagsprogram for ruten Odden-Aarhus, da mange erhvervsrejsende benytter denne rute. Ruten Odden-Ebeltoft, som i højere grad benyttes til ferie- og fritidstrafik, er i drift igen, når skolerne får påskeferie 18. marts.

Serviceeftersyndet er lovpligtigt, og derfor skal alle færger dokkes hvert år, så Mols-Linien lever op til de krav, der stilles.

I 2017 indsætter Mols-Linien endnu en superfærge, KatExpress 3. Superfærgerne kan tage op til 1.000 passagerer, 417 personbiler og 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler på en overfart, så her kan der ses frem til endnu flere overgange.