Mols-Linien meldt til politiet for høj fart

Mols-Linien er blevet meldt til politiet for at sejle for hurtigt i juli i år, hvor en kvinde angiveligt fik ødelagt sit knæ som følge af farten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søfartsstyrelsen har meldt Mols-Linien til politiet for at sejle for hurtigt den 24.juli 2014. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Færgen mellem Odden og Aarhus forårsagede angiveligt, at en kvinde, der gik på stranden på Sjællands Odde, fik ødelagt sit knæ, da en kæmpebølge slog en træbåd ind i hende.

Læs også: Skadet af kæmpebølge: Familie langer ud efter Mols-Linien

Til dagbladet Nordvesnyt bekræfter tilsynschef Lars G. Nielsen fra Søfartsstyrelsen politianmeldelsen, men vil ikke udtale sig yderligere.

Mols-Linien afventer afgørelse

Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter overfor dagbladet Nordvesnyt, at de har modtaget anmeldelsen, som i første omgang er hos Østjyllands Politi, men i løbet af et par uger vil blive sendte retur til Vestsjælland.

Til dagbladet Nordvestnyt er meldingen fra Mols-Linien, at de har registreret politianmeldelsen for overtrædelse af søsikkerhedsloven, at de er i konstruktiv dialog med Søfartsstyrelsen om dette, og at de afventer politiets afgørelse.